Kwaadsprekerij

Gepubliceerd op 4 juni 2024 om 11:27

 

Nate Johnston
EER TEmidden van karaktermoord

Er zullen seizoenen in je leven zijn waarin je achter de schermen het doelwit bent van scheldwoorden van mensen die samenwerken met de aanklager. Zo zullen ze het niet zien; ze zullen hun gewonde bemanning verzamelen, jouw naam door de modder slepen en hun speren slijpen. Het is de Saul-agenda in een andere vorm. Ik heb het keer op keer gezien.

Ik heb door de jaren heen een trend opgemerkt dat het gebeurt op het moment dat God de versnellingen in mijn leven en de mensen om mij heen aan het veranderen is. Het zijn de seizoenen waarin we in de afgrond staan ​​van de strijd om de belofte te ZIEN. En het wordt normaal gesproken altijd geassocieerd met promotie en de laatste test van ‘raak mijn gezalfde niet aan’. God wil ons op die momenten leren, ook al voelt het oneerlijk of onrechtvaardig.

Jaren geleden zat ik midden in een van de grootste verraad van mijn leven. Ik werd verpletterd en voelde me diep vergiftigd in mijn ziel. Ik kon het niet afschudden. Ik ontmoette een naaste broer in een restaurant die niets van de situatie afwist, maar God zei hem dat hij een profetische daad moest doen toen hij mij zag. Terwijl ik mijn hart met hem deelde, overhandigde hij mij zijn jasje en zijn riem als teken dat een broer een ander bedekt. Terwijl hij dat deed, voelde ik dat de aanwezigheid en kracht van God mij raakte en dat het mij genas van het woord vloek en de prikkel van de situatie.

Wat ik niet wist, was dat David iets soortgelijks overkwam toen Saul tegen hem uit was. 1 Samuël 18:4

‘Jonathan deed de mantel uit die hij droeg en gaf die aan David, samen met zijn wapenrusting, zijn zwaard, zijn boog en zijn riem’

Te midden van de grootste aanval op zijn leven herleefde HONOR het hart van David en gaf hem de tweede adem om door te gaan.

NU voelen zovelen zich verpletterd onder het gewicht van woordvloeken, aannames en laster. Mensen zijn bijeengekomen om hun vuile was te luchten, maar ze gebruiken jou alleen maar als zondebok voor hun eigen teleurstellingen tegen God. De geest van Saul is niet alleen iets waar leiders in kunnen opereren, maar ook gelovigen die vastzitten en het gevoel hebben dat ze je een paar stappen lager moeten zetten om een ​​beter gevoel over zichzelf te krijgen. Ook op sociale media tiert het.

Groep tegen groep, merk tegen merk, Apollos tegen Paul. Het is dezelfde geest. Maar er is een EER die wonden kan genezen en verbinden en mensen kan bevrijden.

Dus vandaag bid ik voor iedereen d
ie dit leest en die de woorden heeft gevoeld en de opdracht tot moord op de loer heeft gevoeld. Ik laat dubbele eer over jou los. Kom onder de woorden vandaan. Bestraf ze. Doe afstand van hen. Wees niet nog een minuut getriggerd of reageer erop.

Ga nu je mantel en riem aan iemand anders geven die hem nodig heeft. 
 
 
 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.